~ni la aku~

My photo
sweet to look... simple to know... smart to stand...

~lain-lain~

Monday, April 4, 2011

..:: My Weekend Story @ Rumah Amir Danial ::..

hallooooo...macam syiok la nak sharing maring story tipe we ols together gather kat umah amir danial weekend aritu...even tu dah macam
~ LEPAK-LEPAK AND MAKAN-MAKAN @ DANIALS' HOUSE ~
actually tak tau la the real even apa coz yang aku tahu memula my bro naim nak bawa 'acik piqa' tengok my 'den' (nama glemer baru yang atuk and nenek bagi kat danial)...tapi pastu my emak called kata angah ajak lunch kat umah dia...seperti biasa hubby dia lah yang masak....wakakakakaka...so kitorang pun pergi je lah...rezeki kan...



ni beberapa jenis lauk yang dijamu...asam pedas ikan patin tu....sedap woooo!!! masa aku sampai dah siap dah...


cuba teka apa yang aku nak focus sebenarnya? ala lambatla...lampu suluh tu...hhhhmmmm menu baru....
 

ni kekononnya nak makan nasi ambeng la kan dalam talam tapi sebab square macam tak thrill la plak...so cancel...cancel...makan cam biase...



okay, sume dah siap seperti biasa...mustilah umi danial yang dah ready dulu...nampak tak perut dia yang berdangdut tu....kakakakkakakaka....



inilah hero mummy adik den....hhhmmm....sebenarnya tengah control depan cik piqa...




nak nangis tu tapi sebab ternampak flash camera mummy yang tak canggih terpaksa nak senyum...


ni real punye memang tengah nangis tapi dengan macho nye ketawa nampak gigi dua batang...






ni cerita di sebalik tabir plak...ni yang lama okay, yang baru tengah guna buat masak...




umi tetap nak enteprem...itulah papa adik den...susah nak jumpa papa dia time weekend...




okay bagi je lah masuk juga kesian




danial mummy yang kekononnya dah pandailah sangat nak jalan mengejar camera...





tapi akhirnya tak de satu pun pict cik piqa dirakamkan sebab sibuk melayan danial...hahahaha....sorryla cik piqa...tu maknanya kenalah cik piqa datang lagi...


~it's me~

1 comment:

  1. sdeyh la pic cik pika tade..sume slh danial..haha.

    ReplyDelete

~korang de nak kata apa2~