~ni la aku~

My photo
sweet to look... simple to know... smart to stand...

~lain-lain~

Tuesday, March 31, 2015

..:: #BloggerTalk : 10 Fakta Menarik Tentang Diri Aku ::..


Assalamualaikum...

Macam tahu tahu je sebab aku baru hapdet blog tadi pasal Hebat Tak Aku ngeh ngeh...

Eh!!! Jap jap...lupa...
Hello my luvly followers...all bloggers and blogwalkers out there...yuhhhuuuu
Oh tambah sikit lagi my #teamwassupsahabatbloggers...
~maaf saya merapu~

Orait...to the point...serius ini memang topik yang gempak kot...aku biase describe diri aku dengan three words je...SWEET SIMPLE SMART...sila muntoh kalau terasa mual...kikiki...tapi task for entry kali ni nak sepuluh #10...memang aku terus buat muka tak malu...tahu aku buat apa??? aku tanya kat group wassup yang aku ada...aku tanya dorang apa 10 perkara menarik tentang aku...and jawapan yang aku dapat...


screenshot #1 ni dari team bilik pensyarah...hehe...

ni sambungan screenshot #1...blushing seh...

ini screenshot #3 daripada anak anak murid aku...abaikan 30 sen tu sebenarnya aku kutip 50 sen...kahkahkah

last screenshot #4...daripada 21 orang team #elektrik ni tu je yang jawab...hurmmm


Aku happy bila dorang bagi aku pandangan camni...seriusly membuatkan aku termotivasi untuk meneruskan kerja dengan dorang...tambah lagi bila students kata aku comel...ahaks!!! aku rasa ini caranya nak tahu yang menarik tentang kita kekuatan diri kita...ask the mirror that always reflects us better then our own eyes...chewahhhhhh!!!

Bagi aku secara peribadi...aku seorang yang Sweet To Look (for a sincere eyes) Simple To Know (for a bright heart) and Smart To Stand (for a pure mind)...and the other 7 8 9 10 or maybe more macam apa yang kawan2 dan students aku cakap tu...

#1 Kreatif (mungkin sebab aku menulis dan ada kemahiran seni sikit)
#2 Lantang memberi idea yang bernas (xtau la bernas ke???)
#3 Berterus terang (aku memang out spoken...and kengkadang mulut longkang gak)
#4 Mudah membantu
#5 Ceriakan rakan2 lain
#6 Banyak cakap (semestinyalah...)
#7 Mudah bagi idea...aku memang banyak idea gila2...tp aku tak gila
#8 Tak berkira dalam kerja dan belanja orang (tapi memanglah aku kalau ada aku share...tak de aku diam2 je)
#9 Aku comel (hahahahahah blushing)
#10 Aku garang tapi manja (hehehe...ni students aku cakap)
#11 Aku baik tapi suka denda kalau lambat (aku bukan setakat denda tu je siap suh jogging keliling kolej xpun pumping 30 kali)
#12 Berfikir luar kotak (sebab tak muat duk dalam kotak)
#13 Motivated (kadang2 aku selalu gak membebel ala ala kaunselor...ok xpastila kadang2 ke selalu)
#14 Rajin (??? ye kot)
#15 Sistematik (yang ni memang aku ni cerewet gak...sumtimes...)
#16 On time (yang ni tak selalu tapi aku selalu cuba buat on time...last minit leceh...letih...)
#17 Tak menunjuk2 (ye kot sebab prinsip aku biar Allah nampak sebab sahamnya sampai akhirat klu manusia je nampak kat dunia saje la jawabnye...#akunakmasuksyurga)
#18 Ada husband hensem (okay terima kasih kepada pengkomen tu...hihi)

Alhamdulillah tak sangka banyak kelebihan aku...harapnya aku telah menjadi hamba Allah yang terbaik...menyenangkan mak abah adik and anak2 mummy...memudahkan urusan kawan2 dan menjadikan students aku berjaya dalam hidup dan kerjaya dorang...

Till then jumpa lagi dalam segmen #BloggerTalk akan datang...

~it's me~

15 comments:

  1. Perghh.. Siap mintak pendapat org tu... Point ke 11 tu pendidik sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...xmo la bg pendapat syok sendiri...#11 tu harus lah begitu sebab jaga budak2 teknikal kene betul cara...

      Delete
  2. Replies
    1. terbaek sebab bagi jawapan lebih ek? hikhikhik...tengah tunggu entry post member #wassupgroupsahabatblogger

      Delete
  3. Replies
    1. tang mane terbaek tu cik ash?? mesti yang #18 kan kan kan...kikikiki

      Delete
    2. Hahahahahaaha akak ni semua dia atas la.... 18 dia bagi terbaik la...

      Delete
    3. Ada yang sama dengan ekin kak... hihihi... tu pun ada lagi byk yg ekin xtulis

      Delete
  4. yg #18 tu saya xde laaa.. hmmm. xd husband hensem , mne nk cari eh ?

    eh aku ni laki ke pompuan.

    kbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ko ni sapik janganla tiru yang #18 tu...tiru #8 ke #9 ke...hihi

      Delete
  5. Marathon2.. Misi korek idea orang.. Hahaha

    ReplyDelete
  6. Akak sangat positif k. bagus bagus. hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena positif jannah baru nampak jalan

      Delete
    2. Huish.. Nasib baik bukan lecturer syaf . >_<

      Delete

~korang de nak kata apa2~